keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Päivä 34

Aamu alkoi melkein jopa liian iloisissa merkeissä aamupalalla viereisessä dinerissa. Kahvi oli hyvää, munakkaat isoja ja vesi raikasta. Tästä päivästä ei kummempaa tarinaa saa varmaankaan irti koska vain kävelimme ympäri ämpäri. Katsotaan nyt..

Aurinko paistoi, mutta ilma oli silti miellyttävän viileä (noin 20 astetta eli juuri optimi minulle). James oli selkeästi teemoittanut päivän homoisaksi. Kävelimme ensin homo aluelle (Lower Height --> Upper Height). Matkalla poikkesimme sammuttamassa janoa kahvilassa erinomaisella portterilla (3$/plo). Heightien jälkeen oli vuorossa hulppea Golden Gate Park. Siellä lapset pelaili jalkapalloa ja me tiirailimme soccer mameja. Epäilyttävää narkki porukkaa ja pultsaria löytyi myös penkeiltä lekottelemasta, mutta olivat hyvinkin säyseää väkeä eivätkä edes pyytäneet hiluja (change ?). Puiston toisella laidalla kävimme shellillä ostamassa hieman gatoradea ja minulle leivän. Puistossa oli hienot puitteet kaikenlaiselle liikunnan harrastamiselle ja kirmailulle.

En tiedä johtuuko san franciscon vedestä vai mistä, mutta kohtasimme ihmeellisiä eläimiä puistossa. Tässä on mutantti korppi.

Aivan hervottoman kokoinen oli otus.

Paha kurki.

Tämä epäilyttävä krimaanli eläin seisoi aivan hievahtamatta. Epäilimme sen olevan täytetty. Puistosta käsin näkyi myös järkyttävän suuri antenni härpäke. Tuumasimme, että se oli sama mikä näkyi vain sumussa leijailevana valo keräelmänä kun ajoimme pimeässä sisään kaupunkiin.

Iiso masto siellä kummittelee.

Alkoi olla jo pimeä kun pääsimme takaisin kämpille. Lähdimme vielä iltapalalle hooterssiin, missä söin luuttomia kanan paloja ja heinekenin. Matkalla annoin vielä hiluja pummille kuppiin ja sitten menimme vielä viimeiselle olut tuopposelle matkalle osuneeseen irkku pubiin. Uni tuli nopeasti silmään kun oli kävelty koko päivä. Tänään on ohjelma hieman vielä auki koska ilman autoa ei pääse mihinkään kiinnostavaan paikkaan helpolla. Saas nyt nähä.

Ei kommentteja: