torstai 4. syyskuuta 2008

Päivä 36 Mene vankilaan mene suoraan vankilaan ihan helvetin aikaisin aamusta.

Toisin kuin eilen oli retkueellamme tuli hännän alla jo heti aamusta. Heräsimme noin klo 07 koska olimma ostaneet liput klo 09 lähtöön Alcatrazin lautalle. Heräilimme ja söimme pitsaa. En tiedä miksi, mutta masuni on ollut sekaisin muutamana päivänä ja juuri lähdön hetkellä luonto kutsui pytylle. James kiirehti autolle ja minä vessaan. Mielenkiintoisia hetkiä seurasi. Keräsin itseni ja tavarani ja ryntäsin autotalliin missä kiesi jo odotti. Aikaa ehtiä lauttaan oli todellakin vähän. Juutuimme tietenkin aamuruuhkaan. Ruuhkan jälkeen pistimme auton parkkiin ryöstöhintaiseen tilaan (15$) ja juoksimme. Voi kuinka me kirmasimmekaan ja Jamekselle tuli huono olo. Kerkesimme kuitenkin lauttaan viime tingassa eikä meidän tarvinnut jonotella boardingissa. Annoin henkeni hieman tasaantua ja ostin lautalta kahvin ja kävelin ulos ottamaan pari kuvaa merilintujen saaresta.
La Isla de los Alcatraces


Heti tuli fiilis katsoa se Clint Eastwood pätkä.

Itse saarella oli esitelmiä, Dokumentti filmiä saaresta ja sen historiasta sekä sekalaista näyttelyä. Niin ja saarella asui paljon paljon lintuja eli paskaa oli joka puolella ja välillä haisikin hyi hyi.
Tommy gun

Vasemman puoleinen tumma patukka on vangin kengänpohjia yhteen metalliputken ympärille liimaamalla valmistama. Oikeanpuoleinen on kyynelkaasusäiliön sisältävä patukka.

Mielenkiintoisin osuus oli audio tour jossa kierreltiin kuulokkeet päässä ympäri vankilaa ja kuunneltiin kun vanha vartija ja vangit kertoili tarinoita.
Broadway.

Perusselli.

Paikassa oli aika erikoinen tunnelma =P. 3 tuntia meni nopsaan ja ennen lähtöä kävimme vielä puodissa hankkimassa kamaa suomeen roudattavaksi. Minut yllätti se miten lähellä vankila oli itse San Franciscon kaupunkia.

Bay Bridge Alcatrazista.


Ennen lähtöä tapahtui vielä halpatyövoiman pakoyritys..

Nalkkiin jäivät.

Vankila seikkailun jälkeen ajoimme Oaklandin läpi Haywardiin viemään Christiinaa hoitoon. Matkalla ajoimme Bay Bridgen yli joka sekin on melkoinen rakennelma.

Paikka oli ihmeellinen RV central ja täynnä saksalaisia. Omistajatkin taisivat olla saksalaisia. Hyvä niin sillä sakemannit tykkää autoista. Noh jätimme Christiinan hoitoon ja menimme tunniksi läheiseen meksikaani ravintolaan sapuskaa natustelemaan. Tulimme takaisin ja keskustelimme korjaamosedän kanssa. Mainitsimme vielä ajotietokoneen pimenemisestä ja että se tapahtui samoihin aikoihin kun ylimääräiset jarruvaroitusvalot alkoi palaa. Ehdotimme, että sulake olisi mennyt ja niinhän se olikin. General malfunction valo viittasi keskikonsolin elektroniikka ongelmaan, mutta se ei ajoa kuulemma haittaa eikä sitä tuolla voinut korjata. Christiina sai siis terveen paperit, uudet öljyt ja suodattimen ja vielä rengaspaineetkin tarkistettiin. Kaikki oli siis kunnossa !

Sitten kaupoille. Etsimme minulle uimahousuja Targetista ja Walmartista, mutta emme löytäneet. Hakusessa oli myös takki, jota myöskään ei osunut sopivaa näköpiiriin. Walmartista tosin ostin hobo tool merkkisen lusikkahaarukka + puukko + korkkiruuvi härpäkkeen. Targetista jäi käteen bonus materiaali dvd Warhammer Online peliin. Hintaa dvd:lle veroineen 1,08$. Targetista melkein ostin tuntemilleni koirille naamiais asuja. Siellä oli kaikkea ampiaisesta possunkautta rapuun. Niin .. eläinasuja koirille.

Amerikasta on vaikea löytää eurooppalaistyylisiä uimahousuja. Minun oli tarkoitus käydä oikein uimassa tyynessävaltameressä, mutta ilman pervoilu speedoja taitaa jäädä tekemättä. Kylmääkin se vesi taitaa olla. Hukkareissua ei kuitenkaan tullut tehtyä, sillä hankimme Jamekselle silmäripsenkääntimen. Tämä ei olekaan mikä tahansa ripsentaivutin vaan Shu Uemura taivutin. Nih.

Ei kommentteja: