perjantai 12. syyskuuta 2008

Päivä 44 Menolippu Buffaloon

Aamulla oli pää vähän kipiä joten söin yhden panadolin. Kävin takaisin levolle, mutta Jameksen levottomat liikehdinnät estivät saamasta unta. Pakkasimme kamat ja minä hikoilin kuin sika koska ilma oli todella hiostava. Taivas oli koko matkan harmaa, mutta lämpöä oli silti 24 astetta ja todella kosteaa. Aamulla lähdön jälkeen kurvasimme vielä lähikauppaan, josta ostin pari Chicago postikorttia ja sateenvarjon. Jameksella kesti joten kävin vielä hakemassa kadun toiselta puolen vielä ison kahvin evääksi.

Kävimme Portagessa postissa ja Suvannon (nimi muutettu) kirje lähti vihdoin matkaan. Sitten James tankkasi ja minä ostin meille evääksi kahdeksan junion whopperia juustolla kadun toiselta puolen ja kävin vessassa. Ajoituksemme pelasi täydellisesti ja hyppäsin lähdes lennosta takaisin kyytiin. Ohitimme Clevelandin.


Keskustelimme harvakseltaan vain havainnoistamme ympäristöstä. Yksi oli, että täälläpäin on paljon vähemmän pickuppeja liikenteessä. Ei aikaakaan kun yksi hieman harvemmasta pickupkuljettajien joukosta rysäytti autonsa väärässä kohtaa sivukaiteeseen. Ja ei olisi voinut paskempaan väliin paskavekotintaan teloa. Nimittäin juuri tässä kohdin 2+2 kaistaa liittyy moottoritielle. Tuloksena noin 25 minuuttia etanan vauhdilla matelua. Kiitsa. Soittelimme Dunea ettei olisi harmittanut niin pahoin. Sitten tulikin jo pimeä ja Buffaloon päästessä jo satoi. Ilma ei kylmennyt.

Pickuppi sedän paskajäynä.

Buffalossa oli taas tuttu parkkipaikka ongelma, mutta selvisimme kuitenkin. HI-hostel pitää tasonsa ja kaikki tarpeellinen on kohdallaan. Kävin suihkussa ja vaihdoin puhdasta vaatetta päälle. Nyt on olo freesimpi ja ehkä hieman huvittaisi lähteä slovakki lauman mukana remuamaan. Ehkä ei kuitenkaan. Ehkä sittenkin. James kävi juuri autolla ja tuli huulipyöreänä tilittämään, että vieressä todellakin on joku mustien kissojen kokoontumisajot tai soidinpaikka. Olimme nimittäin bonganneet erittäin hyvän näköisiä naisia pienissä vaatteissa pihalla ja nyt niitä kuulemma oli laumoittain. Hostellin vieressä onkin todella epäilyttävän näköinen klubin tapainen, mutta tuskin sinne valkonaamoja huolitaan.

Tosin jos käpy oikein palaa paskaan nettiin niin tiedä mihin tästä vielä joutuu.

Perkele

Ei kommentteja: