perjantai 19. syyskuuta 2008

Päivä 50 aikaisin on hyvä aloittaa

Missionamme oli päästä Late Night with Conan O'Brien nauhoituksiin joten jouduimme heräämään todella aikaisin. James aloitti herättämisen kuudelta ja kolme varttia myöhemmin olin hereillä. Onneksi olin jo valmiiksi käynyt edellis illan maaliepisodin takia suihkussa. Klo 7:15 saavuimme Rockkefeller Plazalle jossa oli ainoastaan 7 ihmistä edellämme jonossa. Kävi ilmi että heistä 5 on suomalaisia. Jonotimme, ostimme kahveet ja jonotimme lisää kunnes klo 9 saimme standby liput numerolla 8 ja 9.

Minulla oli aika mittava krapula. Joten suuntasimme suomalais retkueella lähimpään baariin josta toivoin saavani bloody maryn. Tyhjä arpa. New Yorkissa ei myydä drinksuja ennen yhtätoista. Pyöriskelimme pari tuntia ja viimein menimme belgialais ravintolaan tankkaamaan. Söimme ja joimme ja taas olo parani mukavasti. Menimme sovittuun aikaan takaisin Rockefeller plazalle jossa kävin rink barissa huitaisemassa vielä yhden bloody maryn ettei tulisi hätä kesken kaiken. Aikaa oli vielä joten pyörimme NBC storessa ja sitten lähdin vessan kautta jonottelemaan. Edessämme olleita tyttöjä koetettiin huijata kun joku henkilö kunnasta informoi, että olisi vielä vartti aikaa käydä vessassa. Tytöt lähtivät ja muutaman minuutin kuluttua meitä vietiin taas eteenpäin. Pääsimme vihdoin todella pienen tuntuiseen ja silti kovin tuttuun studioon. Tytöt pääsivät viimeisten joukossa sittenkin vielä sisään. Olisi saattanut harmittaa jäädä ulkopuolelle =P.

Alkulämmittelystä vastasi bändi ja se jannu joka esittää mm. preparation h raymondia. Taitaa kuulua käsikirjoittajiin tai muuhun vähän tärkeämpään porukkaan. Mene ja tiedä. Hetken perästä tuli Conan paikalle ja oli meikattu todella kalpeaksi. Oikeastihan hän on intiasta ja kovin tumma. Show oli, sitä mitä telkkaristakin näkee ja vähän harmitti kun oli melko laimeat vieraat. Willie Nelson ja joku reportteri. Viihdyin kuitenkin ja parin tunnin setti meni nopeasti. Ulostauduimme kadulle ja lähdimme hakemaan jonossa tapaamamme pariskunnan miekkoselle kenkiä NHL kaupasta. Ihan vinkeät monopolikuvioidut reebokit irtosivat 80$:lla. Katselin paitoja, mutta olivat turhan tyyriitä. Menimme kämpille ja suuntasimme pienen levon jälkeen kohti jotakin yö kerhoa kävellen. Matkalla ostin kaksi junior whopperia kun oli nälkä.

Yökerho oli sellainen imagojonollinen penthauspaikka minne ei kiinnostanut mennä. Tosin dresscode ei olisi sitä myöskään sallinut. Etsimme jotain muuta ja löysimmekin kivan baarin mistä sai aikas tiukkoja Gin Toniceja ja Irish coffeita. Joimme paljon ja heräsin aamulla kämpiltä.

Ei kommentteja: