lauantai 13. syyskuuta 2008

Päivä 45 Vastaamme D. Kanada

Kanadassa ei ole kylmä. Täällä on hiki. Ajoimme buffalosta niagaran putouksille ja tankkasimme ryöstöhintaisella bensa-asemalla. Minulta yritettiin kusettaa 10$ vaihtorahoissa. Onneksi olin tarkkana kuin Ilves (joka voittaa suomen mestaruuden) ja vältyin hustlaukselta.

Olin hieman kuumotellut rajamuodollisuuksista, mutta niitä ei ollut juuri muita kuin norskin näköinen nainen kysyi että 'US ?' ja myö että 'Nöööö finland'. Onko tupakkia taikka viinaksia ? 'Nää' ja sitten oltiin kanadassa.

Saavuimme Kanadaan ja yhtäkkiä oli kuin raskas viitta olisi pudonnut harteilta. Jatkoimme ryöstöhintaiseen parkkiin koska emme jaksaneet scoutata halvempia. Kuvasimme putoukset.

Olihan siinä kaikkea... näin orgastisen ilmeen jameksen naamalla kun tämä muuten brutaali mies yltyi hyväilemään putouksia erikoisella tavallaan.
James - Valokuvaaja


Kanadassa satoi.. ja satoi lisää niskaan jos yritti visalla ottaa euroja. Onneksi James oli ensin jonossa ja spottasi että tädillä on markkaa dollareiksi kurssi käytössä. Noh vaikka euroiksi muutettunua olisi visalla kuitenkin jotain pitänyt ensin ostaa ja myydä ja vaihtaa sitten kanadian dollareiksi. James kärsi noin 40$. Minä otin riskin ja tuuppasin kaiken käteisen mitä lompassa oli (myös Outin(nimi muutettu) vartioiman sata dollarisen) ja sain noin 250 Kanadan dollaria+.

Menimme kohti Maid of the mist paattia. Hikoilin kuin sika ja pärskeet eivät auttaneet. Maksoimme ja saimme kaupanpäälle sinisen kokoroskissuojapuvun. Lähdimme matkaan ja jymy yltyi .. jotain sekavaa selitti kapteeni putouksista, mutta keskityin suojelemaan niinaa präiskeiltä.

Kamerani uhalla.

Outin (nimi muutettu) ja muiden rakkaiden rakennuslaisten takia tässä parit kuvat..

Ja sitten hieman terästä sekaan...

Ja loppukaneetiksi Niagaran musta orava elikkäs ninjer squirrel.

Jep.

Jatkoimme lisää kanadan sisään. Täällä on kuumaa ja kosteaa. Huoneessamme haisee märälle hikisukalle vaikka olimme ensimmäiset asukkaat. Lokerot toimivat quartereilla ja kaikki on muutenkin perseestä. Haimme pitkään kaljaa. Vasta paikallisesta alkosta sai ostettua siksarin ja pikkupullon viinaa. Kallista oli ja koti-ikävä helpotti.

Pidän kuitenkin Kanadasta. Kuin olisi kotio tullut (en tiedä miksi). Nähtäväksi jää narahdanko tulliin tammenterhosta vai hassuista sukista. Viina maksaa paljon, nopeudet on kilometreissä ja muutenkin on kotoisa fiilis. Vitusti aasialaisia.

Ei kommentteja: