keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Päivä 42 Chicaaagooouuu

Eilen joimme tyhjiin molemmat salmari pullot. Katselimme lähibaarissa, että onpas täällä greek townissa paljon poliiseja kun aina on joku lähikulmalla piiskalla passissa. Nyt päivällä huomasimme, että taksit näyttävät täällä ihan poliisi autoilta. Silti toivossa on hyvä elää.

Jamekesella oli aamulla paha olla, mutta itse väistin pahan olon juomalla viimeiset salmarit. Lähdimme vihdoin ulos ja kävelimme kohti Sears Toweria. Pysähdyimme Pot Bellyyn aamupalalle. Minä vedin sopan ja James leipää. Jatkoimme kohti korkeaa taloa. Ylös 110 kerrokseen pääsi hissillä ja kustansi 13$. Näkymiä riitti.

Kuvassa näkyy myös Christiina chrysler. Parkkipaikalla liikenne härdellin oikealla puolella olevalla parkkipaikalla perä kohti sillan lopussa olevaa bussipysäkkiä punaisen mustangin vieressä.

Puusilmille suurennos.

Jatkoimme matkaa puisto alueelle kohti henkilökohtaisen sankarini monumenttia.

Love and marriage, love and marriage, go together like a horse and carriage, this I tell you brother, you can't have one with out the other...
Matka jatkui ja näppäisin kuvan hienosta taideteoksesta.

Lähdimme kävelemään kohti majapaikkaamme ja pysähdyimme vielä parilla tuopposella. Kuvasin vielä yhden Chicagon erikoisuuden nimittäin vankilan ydinkeskustassa.


Pääsimme kotia ja tein itselleni nyt jälkeenpäin ajatellen ehkä hieman liian stiffin drinksun Jameksen vanhaan kolatuoppiin. Jumitin nimittäin katsomaan weather channelia kun kävin heittämässä kirjeet postilooraan ja James huolestui ja tuli etsimään. Takaisin kämpillä viritimme matka kaiuttimet läppäriini ja katselimme Eddie Izzardin Definite Articlea ja vain chillailimme. Viritin myös kohina.comin antamaan sulosointuja. Sitten illemmalla menimme alakerran ravintolaan syömään molemmat täyden aterian lammasta. Perkeleen hyvää. Minä otin omastani vielä aamupalat kantoon. Nyt sulattelemme pötseistä pahemman turvotuksen pois ja lähdemme lähibaariin.

kek

Ei kommentteja: