torstai 18. syyskuuta 2008

Päivä 49 New York what the hell !

XOlimme aamulla tamineissa kuin inttipojat leirille lähtiessä. Siis odotin hikipäissän, että James saisi säädettyä. Lähdimme matkaan ja sain viimeiset ohjeistukset lähetettyä kanadan puolelta.

Mukanamme meinasi tulla suomalainen Jouni, mutta hän jäi matkasta koska oli liikaa businesta rajan tällä puolen.

23v. Tampereelta. Siitä vaan kraakut haarat levälleen.

Ajoimme raja-asemalle ja minua hieman huoletti tiukat talousmääräykset maataloustuotteiden suhteen. Niinpä kuuliaisesti ilmoitin, että olin tuomassa kanadasta yhdysvaltoihin 3 tomaattia ja yhden sipulin. Ei johtanut jatkotoimenpiteisiin. Kyseltiin taas että millä asialla mistä on auto ja kuinka kauan olette ja missä asuttee ..jne....Eniten vituttaa se, että on noin 20CAD kolikkoina taskussa ja kukaan ei vaihda niitä. Live and learn 'eh.

Ajoimme eteenpäin parin police brutalityn ohitse, mutta emme niistä enää välittäneet. Ajoimme läpi idyllisen parkwayn ja yli George Washington sillan. Kameraani osui tämä New York versio Mikontalosta.

Suomessa sentään on häveliäisyyttä laittaa Miami Vice värit parvekkeisiin.

Olimme sisällä New Yorkissa ja lähestyessämme kohdetta parkkipaikkaa ei ollut havaittavissa. Veimme auton lähimpään 24h parkkiin (31,95$). Ronttasimme kamat majapaikkaan vain todetaksemme ettei VISA toimi. Automaatille josta saa vain 200 kerrallaan säätämään. Takaisin kämpillä selviää, että meidät on majoitettu kakkoslokaatioon joka on 43 streetillä. siis vain 6 korttelin päässä.

Tähän kohtaan olin sammunut ja seuraava teksti on jälkipolvien varassa.

Olin viettänyt omaa kivaa hetken aikaa ja ihmetellyt huutoa ulkona. Päätin rohkaista mieleni ja tutustuin ihmsiin hollannista, espanjasta ja kanadan quebeqista (tämä oli tärkeää kuulemma).
Ihanat naiset Espanjasta

Ritva ja Eeva. kai ? Mukavia olivat ja ihan autenttinen serrano meininki tuli mieleen =P.

Hersyvät naurut kirvoitti tämä tiimi. Alkaen vasemmalta Espanjan Paol, Kanadan (Quebec) nimi eitodssa sekä Hollantilainen vapaa herra JRuulh ?

All corrections and things of that nature are best directed to matkasalarakastaja in facebook.

Enihuu olimme pitäneet kivaa siivosti siivutellen kunnes paikallinen yläkerran setä päätti tehdä oman liikkeensä. Noin tunti huutelunsa jälkeen tämä jannu jaksoi sotkea kahta eri väriä vesi-ilmapalloon ja syöstä sen niskaamme. Värit olivat punaista ja harmaata. Pahaksi onnekseni olin sijoittunut väärin ollessani tietämätön pahasta verestä paikallisen väestön kanssa. Tosin en olisi siitä välittänytkään joten tämä on kuin huljuttaisi häpäreitä näsijärvessä. Kuin johdatuksestta olin juuri episodia ennen hankkinut uudet 501 farkut ja samanlaisen paidan. Kävin kuitenkin suihkussa pesemässä tukkani joka oli boonusta....

5 kommenttia:

JSuvanto kirjoitti...

miksi ritva ja eeva näyttää ihan newyorkilaselta mikontalolta?

Jari Hietaniemi kirjoitti...

Onko muuten sekavin teksti tähän mennessä. Ja kirjoitettu vielä nykissä, ei las vegasissa.. Jotain sieniä nyt on ihan selvästi poltettu.

Anonyymi kirjoitti...

Olisitte ny menny Ikee moikkaan, kun siellä päin käyskentelette: http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=9243

Aika uskomaton kokemus vois olla :)

T: Jokke

Anonyymi kirjoitti...

Sillä, että teksti on kirjoittu joskus klo 4 aamuyöstä, sankarimme ollessa tuhannen päissään ja välissä läppärinsä päälle sammuneena saattaa olla jotain tekemistä sekavuuden kanssa...

Vähä toivottiin, että hurrikaani tahi edes tornado olis matkalle sattunu, mutta ei...

Anonyymi kirjoitti...

Missä prkleessä on päivän tapahtumat?!

Jatkokysymyksenä vanhoihin kirjoituksiin: kuuluuko Christinan huollot vuokrahintaan vai kuka laadukkaan jenkkiraudan ylläpidon maksaa?

T: Jokke