tiistai 23. syyskuuta 2008

Päivä 50 Kulttuuria

Tämä olisi se päivä kun luopuisimme Christiinasta. Ajelimme melko aikaisin aamusta New Jerseyhin ja kävimme ilmoittamassa vuokrapaikkaan, että olemme palanneet. Emme jättäneet autoa vielä vaan kävimme sen sitten ensin pesettämässä pesulassa ja imuroitsimme huolella. Hörppäsin vielä aamukahvit läheisessä kuppilassa ja James söi jotain tacon tapaista. Sitten palautimme auton ja kävimme mekaanikon kanssa läpi kaikki mekaanikkoja kiinnostavat asiat kuten mitä oli ollut vialla jne. En jaksanut keskittyä moiseen, mutta läpi meni homma kuitenkin. Kerätessämme kamojamme autosta alkoi tavaran määrä hieman hirvittää. Kymmenisen erilaista walmart pussia myöhemmin oli kamat kannossa. Kyyti juna-asemalle kesti vartin tulla joten kävin shoppailemassa viereisessä bestbuy liquorssissa. Ostin ison pullon Coronaa ja Red Stripea sekä pikkuisen muovipullon (200ml?) halpaa vodkaa.
Red stripe maistui kivalle hieman haikeissa tunnelmissa juna-asemalla minne olimme yli puolitoista kuukautta sitten saapuneet.

Hyvää lääkettä ikäviin fiiliksiin.

Saavuimme takaisin new yorkiin ja ronttasimme kamat kämpille. Lähdimme katsomaan josko jostain saisi lippuja extemporee brodway showhun. Menimme Marriot hotellille jossa oli eräänlainen lippuluukkujono systeemi. Hetken jonotuksen jälkeen saimme liput Spamalot näytökseen samalle päivälle. Maksoi kuutisenkymppiä(?). Tarvitsee sanoa, että en ole kaikkien näiden tapahtumien aika järjestyksestä ihan sata varma koska olin hieman huppelissa viimeiset päivät New Yorkissa. Noh seuraavaksi omasta mielestäni menimme hooterssiin syömään. Tilasimme heti kärkeen Guinnesit mieheen ja kannullisen Stellaa. Olin hieman eksoottisella tuulella, joten ruuaksi otin King Crab legsejä joka näin jälkeenpäin katsottuna saattoi olla virhe. Minulle tuli lautasellinen suuren suuria ravun jalkoja. Liha oli hyvää ja sitä oli riittävästi, mutta sen saaminen suuhun oli hieman vaivalloista. Huomasin vasta puolet syötyäni erikoiset ravunsyömisapuvälineet. Hieman kiroillen sain kuitenkin herkulliset ravunlihat suuhuni. Hienoa oli ja tarjoilijakin oli nätti.

Mmmh.

Syödessämme oli tullut jo pimeä ja lähdimme etsimään teatteriamme. Se löytyi helposti ja kävimme sisään. Käsi ohjelma oli hupaisaa luettavaa eikä vähiten sen takia, että suomi juttua oli joka välissä. En spoilaa näytelmää tai monty pythonin graalin maljaa niiltä jotka eivät ole niitä nähneet. Hieman ennen väliaikaa aloin jo miltei pilkkiä, mutta ulkoilma ja GT pelastivat ja jaksoin loppuun asti. Ulkona oli hilpeä poliisien tilataide teos.

Kävelimme kämpille ja nukahdin kai kesken irkkauksen .. taas.

1 kommentti:

- Outi - kirjoitti...

Eikö olis jo pikkuhiljaa aika merkata tännekin että olet saapunut kotiin =P Kohta unohdat ihan kokonaan!