perjantai 12. syyskuuta 2008

Päivä 43 Siniset miehet pelasti

Huooohrgh.. Tämä päivä meni lähinnä krapulassa kämpillä ihmetellen. James haki onneksi minulle fetasalaatin ja mukana tuli aterimet, että sai vedettyä vielä edellisen ruuan riisit. Irkkasin, selasin naamakirjaa ja haisin pahalta. Prkl tarviin lisää väkeä partyyn elven bloodissa. Keijot. Ei muutakaan tekemistä ole ..

Minua sitten suututtaa paska internetyhteys. On mukamas netti, mutta mitään järkevää ei saa aikaiseksi kun menee aina poikki ja on hidas ja mainitsinko, että vituttaa.

Olin edellisenä päivänä bongannut the blue man groupin ja olimme hankkineet illaksi. Lähdimme kohti Briar Street Theatrea ja hetken parkkisäädön jälkeen pääsimme sisälle. Ostin kahvin ja olokin oli jo parempi. Kävimme istumaan ja hieman epäluuloisesti katselin ympärilleni koska 4 ensimmäistä riviä oli päällystetty ja yleisölle jaettiin kertakayttö sadetakkeja. En viitsi spoilata esitystä niiltä jotka menevät joskus mokomaa katsomaan. Esitys oli kuitenkin joka dollarin väärti ja helposti erikoisin pläjäys mitä olen ikuna nähnyt.

Lampsimme takaisin kämpille ja kävimme nukkumaan. Huoneessamme oli kosteaa ja haisi pahalle.

Ei kommentteja: