torstai 7. elokuuta 2008

Minua sitten suututtaa ! (paev 7)

Nimittäin tämä tippien kerääminen. Saa kaikki vaikuttamaan kerjäläisiltä ja vaihtelevat tavat aiheuttaa ressiä suomalaiselle kuluttajalle. Kun se vielä kerätään yhteiseen pottiin ei voi tippaamalla edes palkita hyvää palvelua vaikkakin moinen tapa on minusta kuin heittelisi almuja armollisesti köyhille. Etoo. Ja verotus. Täällä alv 6%. Jossain paikoissa näkyy hinnassa joissain ei. Kaikkea piilomaksua sun muuta suolausta vaanii joka kulman takana. Paljon helpompaa laittaa hinta lappuun että maksa tuo tai suksi vittuun. Nyt hinta vaan pompsahtelee randomilla. Käy taas nahka kovin pieneksi. Ehkä auringolla on osuutta asiaan.

Tässä aamupalalla pohditaan mitä Laurin haudalle vietäisiin. Saimme ilmatteeksi tuoksukynttilän wal-martista lähtiessä. Katsoo nyt jos jotain vähemmän kämäistä löytyisi. Ehkä pieni krapulan haituva kiristelee, mutta ekaa kertaa tässä kaupungissa on vähän ärtynyt olo. Ja paidan kauluskin tuntuu tehdyn santapaperista.

Illemmalla sitten parempi posti ja ehkä kuvitusta jahka jaksaa sorttia nuita. Eilenkin loppui kamerasta akku. Onneksi täällä hostellissa kirmaa kuumaa kinkkua niin mielikin kohoaa muun muassa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Osta jo aurinkorasvaa suojaamaan pehmeä valkoinen ihosi =P

Jari Hietaniemi kirjoitti...

Pidä tuo linja. Tiukat mielipiteet ja niiden selkeästi esilletuominen kuuluu amerikkalaiseen kulttuuriin. Tee siitä valkoisesta kontaktimuovista bumper sticker ja kirjoita siihen tiukkoja mielipiteitä joka päivä.

Ja niitä kuvia!

Anonyymi kirjoitti...

Hipelihei, anonyymi postailu on mahdollistettu!!! Tippejä on muuten jenkkioikeuden mukaan pakko maksaa. Onkos tullut vielä semmosta paikkaa vastaan, jossa sanotaan paljon pitää tipata?

Kuvia toivoo tämäkin setä...

t. yks jokke vaan

VapaaHerra kirjoitti...

Njoo siellä nykin kinkkiravintolassa oli vaan kuulakärkikynällä vedetty laskuun lisää 2 dollaria tippiä. Että joskus kerrotaan paljo pitää tipata =D. Kuvista sen verta että niitä on jo aika kasa mutta aika rajoitukset ja tämän hetkinen wifin surkea tila estää isommat setit. Kuvia lisäilen sitten jälkeenpäin ja Jameksella on jo oma flickr tili. Aurinko rasvaa en ole vielä hankkinut mutta tänään kuljin lippis silmillä ja tukka auki niin säästyin pahimmilta paloilta. James oli kateellinen viitastani.