perjantai 15. elokuuta 2008

Päivä 15 aikainen blogimerkintä

Välttääkseni turhat kitinät alan kirjata päivän tapahtumia jo nyt aamusella. Edellinen merkintä on vasta uunista tullut ja nyt jo rustaan uutta. Kuinka minun täytyy teitä rakastaakaan !

Normaalit aamurutiinit suoritettuani (herääminen ja kone päälle) aloin tarkastella omituista mustaa muovi hökötystä jonka pitäsi toimittaa kahvinkeittimen virkaa. Käytän termejä kahvi ja kahvinkeitin tässä kohtaa varsin liberaalisti. Homma toimii siten, että avaat toisen yksittäispakatuista pahvikkupeista (kierrätys nynnyille jne.) ja mittaat sillä muovirimpulaan mukillisen vettä. Sitten avaat toisen pussin mistä löytyy jauhoa suodatinpussin virkaa ajavasta pikkupussukasta ja pistät sen eräänlaiseen kuppiin (tukkeutuu helpolla).

Tämän jälkeen pahvimuki alle ja laitepäälle. Tuloksena on jotain kahvia muistuttavaa johon voi lisätä 'non-dairy creameria' joka on valkoista jauhoa ja koko komeus sekoitetaan punaisella pillillä. Sokeriakin settiin kuuluu sekä makeutusainepussi, mutta niitä en käytä. Lopputuloksena on koominen kahvinkuvatus.

Bon appetit.
Kahvin jälkeen on hyvä korkata kalja ja huuhtoa maku pois suusta. Haa housekeeping kävi häiriköimässä, mutta lähti karkuun kun avasin oven.. (tai no sanoin että could you come back a bit later).

Nyt katselen Frasieria ja nautin isosta ilmastointilaitteestani.

Salaisimmatkin ilmastointi haaveesi Wallmaster toteuttaa.

Uusi merkintä varmaan illalla jos jaksaa.Jep nyt kylpyyn koska olen haisuli.

pusi pusi hanipuppelit.

2 kommenttia:

Jari Hietaniemi kirjoitti...

Päivän 14. merkintää kirjoitit ihanasti alasti sängyllä.. Ok, aloitit päivän 15. merkinnän heti perästä. Olitko yhä alasti?

Jos niin, niin sittenhän tuo housekeeperin sisääntulo oli superklassinen pokeleffa-kohtaus, jonka elit oikeassa elämässä. Onnea!

VapaaHerra kirjoitti...

olin mutta tilanne oli liian nopeasti ohi ettei bändi ehtinyt mukaan.