lauantai 23. elokuuta 2008

Päivä 23 Inkkari pinkkarit myyvät hatun

Prkl ja jumaleissön. Motellin nettiyhteyden vuoksi ei kuvien uploadi bloggeriin onnistu. Blogi merkintä jää hieman torsoksi ilman asiaankuuluvia kuvia. Korjataan illalla vegasissa, koska ei siellä varmaan parempaakaan tekemistä ole.

Heräilimme Farmingtonissa ennen kahdeksaa. Kirjoitin kirjeitä kotiin, mutta en saanut laitettua postiin. Aamu Jameksen sanoin : tankattiin ja lähettiin vittuun. Kohteenamme oli mountain valley lähellä neljän osavaltion risteys kohtaa. Yön aikana oli jääkaappi tehnyt lujasti töitä ja 5 heinekeniani olivat todella kylmiä. En raaskinut antaa kaiken sen työn mennä hukkaan joten kiskoin kaljoja huiviini. Hyvää oli pitkästä aikaa kylmänä. Hieman ennen päämäärää oli pakko pysähtyä tyhjentämään rakko. Otimme asiaankuuluvat kuvat.


Mountain valleyssa oli kuuma. Ostin nahka Stetsonin ja näytän se päässä todella komealta. Otin kuvia kivistä ja lehmästä. Joka paikka on täynnä punaista hienoa pölyä. On niin kuuma, että autotkin käyttää hellepukua. Lähdimme pois ja tankkauksen jälkeen söimme burger kingissä. Minä otin triple whopperin juustolla. Mmmh good.
Kivi

Lehmä

Kuuma

Huomattavaa on että ollaan aika korkealla eli ilma on täällä yleensä hieman kylmempää.

Jatkoimme matkaa kohti grand canyonia ja maisemat muuttuivat metsäisemmiksi.

Auton hellepuku


Ohitimme Girls Ranch rd tie kyltin josta en onnistunut nappaamaan kuvia. Ranchille ei ollut ulkopuolisilla asiaa. Saavuimme pieneen motelliin, josta meidät potkitaan jo klo 10 ulos. Onneksi olemme taas saaneet lisätunnin päivään. Illalla katselin transsissa FOXin are you smarter than a fifth grader koska kilpailija oli varsinainen kissa ja hypähteli riemusta kun sai vastattua oikein.

Olin ostanut New Orleansista pullon Southern Comforttia. Se ei maistunutkaan yhtä hyvältä kuin teinivuosilta muistin vaan on melko makeaa. Noh minkäs teet pakko se on juoda ja meneehän tuo orange gatoraden kanssa. Koitan tänään punch versiolla. Hyvin on juopotteleva väki otettu motellissa kuitenkin huomioon. On lasten peptoa (joku närästys lääke) sekä tampooneja arvatenkin vaihtoehtoisia alkoholin nauttimismuotoja varten. Sitten tulikin nukkumatti kylään. Nyt aamulla vituttaa kun ei saa kuvia ja Jameksen vista vittuilee siten ,että kuvien poltto dvd:lle ja siirto minun käyttöön ja siten myös teidän nähtäville on kovin vaikeaa. Eniten vituttaa taas kaikki.

Juoppolasten pelastus


Paitsi se, että kohta pääsee testaamaan 4,99$ super breakfastin toiselle puolen katua.

Tässä vielä idyllinen vuoristokylänäkymä oveltamme.


kek siinä vähän päälle liimattua kuvaa stna

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno lehmäkuva!

Mutta mitä ihmettä, auton mittari näyttää celsiusta fahrenheitin asemesta! Mitä ihmettä? Ootteko ollenkaa jenkeissä? Lavastettu kuin jenkkien apollo-ohjelma...

T: Jokke

Anonyymi kirjoitti...

Nokkelimmatpokkelimmat lukijapukijamme ovat varmaankin jo huomanneet siinä lämpötilaa ilmaisevan luvun alla namiskuukkelin "US/M", josta kevyesti painamalla kryptiset numerosarjat muuttuvat normaali-ihmistenkin ymmärtämään muotoon. Ovat siat varmaan Chryslerilla palkanneet jokun Eurooppalaisen insinöörin paltun sinne töihin, viemään viimeisetkin työt ameriikkalaisilta...