tiistai 26. elokuuta 2008

Päivä 26 Bloodymary Hoover ja turnajaiset.

Aamu alkaa aalla. Tarkemmin sanottuna oli kuuma ja lähdimme metsästämään aamupalaa. Löysimme sitä henneseys baari/ravintolasta. Aamupalaksi vedin kanankoipia, Salaatin, Tuopin Guinnesia ja kaksi bloody marya jotka oli tehty todella hyvin ja huolella. Selleri rouskui ja tokkurainen olo parani hetkessä. Boonuksena tarjoilijamme Leighann oli kuuma kissa. Jameksella on kuva. Oman kamerani olin unohtanut autoon.

Syötyämme lähdimme kohti hoover damia. Yhdessä välissä pyörittelimme katto alhaalla pitkin Vegasia. Oli lämmin.

Ja kuuma


Hooverin pato on selkeästi inspiroinut taktisten ampumapelien kenttäsuunnitelijoita.

Kuumuus ajoi meidät nopeasti pois padolta. Käväisimme walmartissa kalja ostoksilla. Hankin myös lavallisen dr.pepperiä hintaan 5,50$. Hyvä diili. Stalkkasin myös tosi hyvän näköistä MILFiä kunnes huomasin, että joku kelvoton on turmellut hannah montanan mainoksen.

Julkeaa toimintaa. Noh selvisimme takaisin kämpille silti. Hörpimme kaljaa ja söimme viinirypleitä. Hedonismbot olisi ollut kateellinen. Sitten lähdimme kohti Excaliburia, missä olisi kohta tarjolla ruokaa ja viihdettä turnajaisten muodossa. Ei tarvinnut pettyä. Kokonainen kana käsin syötävänä, kaljaa, ritareita ja wenchejä. Huzzaaah ! Kuvaaminen oli valitettavasti kiellettyä. Meidät oli istutettu Dragon katsomoon joten hurrasimme esityksen pahikselle elikkäs dragon knight mordredille. Lopuksi oli vielä akrobaatti esitys jossa pikkukiinalaiskissa teki voltteja sun muuta ohuen puomin päällä. Niin ja lopputaistelu jossa kipunat sinkoili miekoista ja pahiksella oli liekinheitin.

Viimein takaisin kämpillä sammahdin vaatteet päällä poikittain sängylle. Pieni krapulan tynkä vaivaa, mutta lähdemme star trek exhibitioniin ja koetamma samalla löytää jälleen kuosittavan aamupalan. Näkyillään.

Ei kommentteja: