maanantai 11. elokuuta 2008

Päivä 11 Takaisin luontoon

Heräsin aamulla melko aikaisin (klo 07?). Jonkin asteinen köhä on minuun tarttunut. Syytän helteen ja ilmastoinnin sekoitusta. Keittelin itselleni kahveet ja järsin pari tomaattia. Sitten kone auki ja hieman irkkausta. James jäi taas jumiin hotellilleen moneksi tunniksi joten irkkasin lisää ja järkkäilin valokuvia. Muutama oivallinen otos on jäänyt pistämättä joten ehkäpä tässä postauksessa sitten.

Tässä eiliseltä pariskunta.

Pakko päästä kuvaan..


Eipäs enää muistella vanhoja vaan pusketaan suoraan eteenpäin. James vihdoin saapui noukkimaan minut kämpiltä ja kävimme ostamassa Inglesistä hieman tarpeita. Ennen lähtöä James puhui minut ympäri pistämään walmartista hankitut maastoshortsit päälle. Onneksi. Nimittäin ulkona alkoi taas olla melkoisen kuuma. Ostin aamupalakseni Hebrew traditional beef frankseja elikkäs nakkeja. Olivat niin pirun suolaisia, että 3 jäi syömättä. Gatoradea juomaksi. Hetken ajamisen jälkeen siirryimme todella mutkaiselle vuoristo tielle ja ilma senkuin komistui entisestään. Ennen pitkää vastaan tuli Culder niminen pikku kylä ja hassuja paikan nimiä mm. Moonshine Junction. Vieressä luikerteli kivikkoinen joki missä pulikoi ihmisiä.

Kuva joesta sillan kohdalla.


Maksoimme itsemme sisään Chimney Rock Parkkiin (14$/naama) ja pistimme auton parkkiin. Alkoi olla tosissaan lämmin kun astuimme autosta ulos. Minua huolestutti Jameksen jaksaminen reppunsa kanssa ja oma kunto muuten vaan.

Jameksen painava reppu.

Kyltti isopäästä


Isopää


Aikamme tarvottuamme olimme kolunneet puiston yläosan kaikki näköalatasanteet ja muut mielenkiinnon kohteet läpi. Kun pääsimme takaisin autolla onnittelimme itseämme oivallisen parkkipaikan löytämisestä.

Varjo == win

Kuljimme vielä toisen reitin Hickory Nut Fallseille, mutta sään vuoksi vesiputous oli vain pieni puro enkä viitsinyt edes pulikoida. Lampsimme takaisin ja ajoimme kotiin. Nyt kämpillä väsyttää ja suurin homma on saada jonkinlainen olympia striimi pelaamaan. Ei viitsi mennä kapakkaan katsomaan ettei mene taas juopotteluksi.

Kaikenkaikkiaan ihan jeppispäivä, vaikka ikävöinkin ihmisiä. Kuumuuskaan ei haitannut loppujen lopuksi niin kauheasti koska ilman kosteus ei nouse vuorilla kovin korkealle. Ja siellä käy kiva tuuli. Huomenna on aikainen herätys ja sitten lähtedään valtaamaan Cherokee.

Ei kommentteja: