tiistai 19. elokuuta 2008

Päivä 19 Chuck Norrisin takapihalle texasiin

Hiostavan ja liskojen täyteisen yön jälkeen, pulahdin kylpyammeeseen viimeisenä aamunamme new orleanssissa. Satoi ja oli kosteaa, mutta puhtaat kalsarit jalassa oli hyvä jättää kostea rämekaupunki taakse. Söimme tuhdit aamupalat dinerissa. Kananmunaa, röstiperunaa, kahveeta ja tuoremehua. Aikas hyvää. Satoi lisää. Rämettä ja siltaa, siltaa ja rämettä siinä ensimmäiset neljä tuntia päivän ajosta. Satoi lisää. Ja jossain vaiheessa tuli 2000 mailia trippimittariin ja silloin näytti tältä.


Kuuntelimme kertaalleen homolevykaupasta ostetut levyt läpi. Ei mitään erikoisen hyvää settiä. Sellaista vähän mitään sanomatonta klubihumppaa. Sitten vielä Dio ja eläkeläiset ja olikin aika pistää radio päälle. Paskaa tulvi sieltäkin ja taivaasta.

Viimein pääsimme Louisianasta Texasin puolelle.

Odotin koko ajan koska Chuck Norris ohittaisi meidät HD:lla yläruumis paljaana. Hra Norris tosin asuu Houstonissa jonka skippasimme tyystin, mutta roundhouse kick yltää minne vaan ! Matkalla opin että walmartin autot ajaa valot päällä.

Ja että taivas löytyy Texasista.

Että näin.

Paras juttu tältä päivältä oli yllättäen vastaan tullut tienvarsimainos (iso). Siinä luki näin: Need a marriage counselor? I'm available. -GOD. Valitettavasti tuli niin nopeasti puun takaa vastaan etten saanut kuvaa näppäistyä. Nyt olemme turvallisesti Holiday Inn Express huoneessa, joka vaikuttaa aikas kivalta. Saimme pyykit koneeseen ja pistin valkoiset pimp kenkäni mukaan koska niihin oli orleanssissa tarttunut jotain epämääräistä töhnää. Olkaahan kiltisti niin pääsette tekin Texasiin.

Ei kommentteja: