torstai 21. elokuuta 2008

Päivä 20 Suoraa tietä ja suoraa tietä..

Lähdimme aamulla hyvästä innistämme ja söimme makoisat aamupalat. Kfc ämpäri kainalossa emme kuolisi nälkään edes rengas rikon edessä.

Ensimmäinen stoppi oli dallasissa Elm Streetillä. Siat eivät salli 6th floor museumissa valokuvausta joten emme menneet sisään vaan räpsimme valokuvia ulkoa. Ilma oli alle 30 astetta lämmintä, mutta suuri kosteus sai hikoilemaan vuolaasti. mmmh.

Camper Suppository

Kävimme walmartissa ostamassa konemusiikkia. Ja paskat. Puolet levyistä on regionales espanoles viiksimiehen kuvat kannessa ja toinen puoli on Hannah montanan camp rock levyjä. Suututti mutta ostin noin 6 cd:llistä konemusiikkia (parempaa kuin homoklubbausjytä), mutta ei siltikään vielä mitään kivaa.Tankin kautta päästiin kuitenkin matkaan. Välillä satoi. Jossain vaiheessa vaihdoimme highway 82(?):lle eli nyt oli kaksi eri suuntaan kulkevaa kaistaa vierekkäin !

Maisemia riitti, mutta mitään ihmeellistä kerrottavaa ei niistä irtoa.
Ajoimme tätä tietä läpi mm. Tokion (about 4 taloa) ja Postin ja Tatumin. Jossain vaiheessa pääsimme New Mexicon puolelle.

Ajoimme pitkin piiitkää tietä kohti Roswellia

Roswellia ennen oli etuoikealla suuren suuri ukkos rintama. Kuitenkin Roswellin yllä oli pilvissä havaittavissa jotain erikoista.

Tästä huolimatta minä en ufoja nähnyt. James näki tolpanpää ufon yöjuoksullaan ja postin josta käyn ostamassa kohta postimerkkejä varastoon.

Majoituksemme on ensimmäinen parkkitalomotelli (best Western Inn). Täällä ei ole wifiä vaan piti kaivaa verkkopiuha esille. Vista on ikävä kun pistää automaattisen ip sydeemin päälle se hukkaa edelliset manuaalisesti asetetut. Siis miksi niitä ei voisi vaan harmaannuttaa ja olla käyttämättä vaan pitää hukata bittitaivaaseen. Saatana.

Nyt lähdemme uhvomiehiä metsästämään.

1 kommentti:

Jari Hietaniemi kirjoitti...

Tuo Winkkarin ominaisuus on ollut olemassa jo 2000 asti. Eiks jeh. Mutta kyllä, aina se vituttaa yhtä paljon hukata käsin vaivalla kirjatut ja mihinkään muistiinlaittamattomat ip-osoitteet. Homowinkkari!