tiistai 19. elokuuta 2008

Päivä 18 Räme seikkailua

Ensin pieni kertomus edellisen illan tapahtumista. Lähdimme siis Jameksen kanssa eilen vielä viihteelle. Joimme kaksi hand grenadea mieheen. Olivat liian makeita. Hand grenade on 'orleanssin vahvin drinkki' tjsp. Tämän tiukan aloituksen jälkeen alkoi hassuttaa isolla kädellä. Itselläni oli tosin jo päivän ajalta melkoisesti pohjia. Noh enpä varmaan olisi selvinpäin mennyt ennustajaukon käsittelyyn.

Ei tiennyt ukko mitään. Ehkä olisi syytä vaihtaa alaa vaikka Unix ylläpitäjäksi. Sitten olinkin saanut jo mardi grass helmiä kaulaan ja mansikka pipon. Alkoi tosissaan hassuttaa.

Tämän kuvan jälkeen tapahtui suurinpiirtein seuraavaa: Olimme menneet Temptationssiin 'the finest gentlemens club in new orleans' missä olin pistänyt 20$ seteleitä vähän joka paikkaan. Oltiin kuitenkin siivosti ja herran nuhteessa. Juotiin kaljaa. Hauskoja tarjouksia 3 yhden hinnalla vaikka se yksi maksaakin sitten 7$ tai siihen suuntaan. Kävin homolevykaupassa ostamassa ajomatkalle vaihteen vuoksi teknoa. Parempi olla hyvää shittiä hintaan 25$ per levy. Menimme vielä vanhimman baarin kautta juomaan parit hurrikaanit. James tuossa informoi että menimme strippibaariin vain koska sitä meille markkinoi sotaveteraani ja olin sanonut, että pitäähän sitä veteraania supportata. Juuri näin. Siinä about kaikki mitä eiliseltä muistan.

Heräsin ja janotti kovasti. Olimme buukanneet rämekiertelyn epäinhimilliseen aikaa klo 08. Meitä tultiinkin pian hakemaan. Kuskimme Brian jutteli mukavia ja aurinko kiersi ruuvia kireämmälle taivaalla. Pysähdyimme starbucksissa hakemassa menovettä. Alkoi olla tosissaan kuuma. Pääsimme paattisatamaan, mistä meitä alkoi kuskata eteenpäin Jay. Veneessä oli 454 cid v8 ja se piti melekoista meteliä. Vene oli siis elokuvista ja telkkarista tuttuputtu propelli härveli. Jay jutteli mukavia ja kertoili rämeestä. Pari tuntia meni kuin siivillä ja saimme hienoja kuvia.


Allikaattori !

Tulimme takaisin rämeeltä ja otimme hetken lepiä huoneessa. Jokilaivailu alkaisi kahdelta. Lampsimme satamaan hyvissä ajoin. Virhe ! Laivamme kölli satamassa jo ja sen katolla oli ikäänkuin pilli järjestelmä jota soitti joku ukkeli. Laiva siis höyrylaiva. Noh joka tapauksessa ääni oli ensin mielenkiintoinen ja sitten minuutin päästä se alkoi vaan vituttaa oikeen tuelta. Onneksi laivaan päästyämme äijä pisti pillit pussiin (heh siinä pieni vitsin tynkä teille) koska selostaja alkoi kertoilla joesta ja ohi lipuvista maisemista. Olimme ottaneet 10$ lisähintaan lounas option laivalla. Vaarantava virhe ! Finnairin lentokone safkakin hakkasi tämän yritelmän mennen tullen. Muutama makkaran pala ja ihan perkeleesti riisiä. Siis hukkaan meni ne rahat. Onneksi baarin margarita oli hyvää ja tuhtia. Tosin orastava närästykseni ei siitä tykännyt. Tässä kirjoittaessa painaa kiire päälle joten kaikkea unohtuu. Pari tuntia myöhemmin kävelimme jälleen takaisin hotellille. Ostin kaupasta Alcaseltzeriä ja litran southern comforttia. Kävimme vielä illalla syömässä burgerit. Sitten kävin makuulle odottamaan liskoja.
Missä on snaipperi kun sitä kaipaisi



Niinpä.

Kaiken lopuksi 3 yötä on tälläisessä kaupungissa aivan naurettavan lyhyt aika. Mutta ei auta kuin lähteä kohti uusia seikkaluja texasiin. Hauskaa oli silti.

2 kommenttia:

Jari Hietaniemi kirjoitti...

Hahaa :) Helmi tuo teidän käsikranaatti-iltama :) Vähän on jo mopo lämmennyt, vaikka näköjään tiellä pysyikin..

Jari Hietaniemi kirjoitti...

Btw, ennen tekstin lukemista oletin että tuo linux-heebo on oikeasti joku opensource guru, eikä mikään selvännäkijä. Noh, siinä varmasti pärjäisikin paljon paremmin kuin nykyisessä duunissaan. Kaikki linux ihmiset pitäisivät tuon näköistä kaveria oletusarvoisesti jeesuksenansa.