torstai 28. elokuuta 2008

Päivä 28 Stratosphere ja smirre

Olin taas aamulla hereillä monta tuntia ennen Jamesta. Johtuu ehkä siitä, että olen sammahtanut ennen kahtatoista. Kävin likoamassa kylpyammeessa ja lopulta pesin itseni. Kun olimme nauttineet aamuoluet ja syöneet jo perinteeksi muodostuneet viinirypäleet, käänsimme huomiomme kohti kaupungin suurinta fallossymbolia eli stratosphere hotellia. Siis vaihdoin päälle puhtaat sukat ja kalsarit, puin ylle kekelasit ja nahkastetsonin ja olin valmis lähtemään ulos. Puin myös housut. Kohteenamme oli monorail jonne ostimme sikamaisesti hinnoitellut 12$ day passit.

New York New Yorkissa kävimme vuoristo radassa jossa James jäi kiinni kameran salakuljettamisesta. Idiootti otti sen esille kameran edessä ennen kuin pääsimme ylös sitä isoa mäkeä. Joten meidät pysäytettiin ja kaiffari tuli kohteliaasti noukkimaan kameran että päästiin matkaan. Että mää häpesin =D.

Ulkona oli jälleen aivan helvetillisen kuuma. Pääsimme kuitengin hengissä stratosphereen jossa söimme myöhäisen aamiaisen siis iso pihvi ja pari kaljaa. Jjeej. Sitten ostimme liput ylös paikalliseen näsinneulaan ja kaikkiin kolmeen vatkaimeen. Big shot lähetti ylös suurella kiihtyvyydellä Las Vegasin korkeimpaan kohtaan. Hyyyvä. X-Scream teki 'kohta putoatte' manoovereitä neulan reunan yli (tässä olisi etupenkki ollut hyvä). Viimeisenä oli 'Insanity' joka oli perinteinen centrifugi vatkain mutta boonuksena upeat näkymät Stratospehere towerin reunan ulkopuolella. En osaa sanoa mikä oli paras mutta paskin oli X-Scream.

Tämä jättikäsi vatkasi meitä laidan ulkopuolella ja me nauroimme ja nauroimme (emmekä vähiten vastapuolella istuvan tyttöparin toiselle osapuolelle joka meinasi saada jonkun hermoromahduksen ja slaagin =D. Tosin olisin ollut heti kärppänä auttamassa koska kaverinsa oli kissa.)

Lähdimme pikku hiljaa valumaan kohti homebeissiä. Vitutti ja oli kuuma. Välillä menimme jonnekin kasinoon, ihastelimme kissoja ja sitten taas piti mennä ulos ja olla kuumassa. Bellagiossa oli ihastuttava suihkulähde show josta pari kuvaa..
Tumma hipiäinen nainen pilasi ensimmäisen kuvan

Oikeasti juttu oli aika vaikuttava

Pariisi


Aloimme olla aika ryytyneitä, mutta pääsimme kotiin Luxoriin ja jaksoimme vielä kiivetä atrium levelille mistä ostimme liput illa Carrot Top standup esitykseen. Aikaa esitykseen alkuun oli kuitenkin niukasti joten painelimme munaravia kämpille. Otin matkalla jäitä hattuun kirjaimellisesti säästääkseni aikaa. Hörppäsin pari aika stiffiä smirrepepperiä ja päätin vielä kerran mainostaa walmartia viinakauppana.
Hyvää votkulia (mun mielestä) hintaan alle 20$ 1,75l pullo. Walmart <3.

Toisin kuin juoppojen vodkapullot tämä on lasia ja tässä on kantokahva !

Nyt olemme taas huoneessa ja smirre maistuu. James nukkuu ja kuorsaa jo alasti ja minä vaihdoin juuri peräruiske infomercialin pois päältä telkkarista. Nyt on Bill Clinton telkkarissa. Mies on yksi henkilökohtaisia sankareitani vaikka ei osannutkaan sanoa 'mitä vittua kuuluu teille kuka munaani imee'. But I digreess.. joo kohta menen häviämään rahaa ja sitten tulen takaisin nukkumaan.

Edit: Unohdin mainita elämän pikku valopilkkuja nimittäin jonkun tvshown missä mainittiin amy fisherin sex tape. En olisi ikumaailmassa tajunnut tätä varestaa ilman sitä. Niin ja kiitos Jokke kun taas uudelleen tutustutit www.biertijd.com tavaraan. Kivan näköistä. Cheers !

Ei kommentteja: