keskiviikko 27. elokuuta 2008

Päivä 27 Star Trek ja simahtaminen.

Aamulla oli paha maku suussa. Sitten otin oluen ja söin pari viinirypälettä. Katselimme aamulla Everybody loves Raymond ja jotain muuta sälää telkkarista. Sitten lähdimme etsimään the Star Trek experienceä. Se löytyikin hotelli Hiltonista. Paikkaan oli selkeästi panostettu täysillä vegas tyyliin.

Kävimme syömässä Quark's ravintelissa. Itse vedin Warbird pihvin ja James jotain tribblepalleroita. Kaljaa join myös. Nam nam.

Hyvin ravittuina olimme valmiit kohtaamaan klingonit huibussa takaa-ajo simulaattori vatkaimessa. Täällä ei saanut kuvata =(. Hauskaa oli.
Sitten haahuilimme hetken lisää ja räpsimme vähän kuvia.

Lopuksi vielä vastustimme borgien assimilaatio yrityksiä hauskassa lavaste sokkelossa ja 4d teatterissa lasit päässä ja tyynystä tuleva tappi perseessä. Mahtavaa.
Näihin tunnelmiin jätimme näyttelyn krääsäkaupan kautta josta ostin kamaa.

Paikassa pyöri henkilökuntaa kaikenmaailman star trek maskeihin puettuna. Suosikkimme oli klingoni joka periaatteessa vaan vittuili kaikille.

Sitten lähdimme takaisin kämpille jatkamaan suurta amerikkalaista kaljatestiä. Tuhosin myös southern comfortin ja absolutin loput. Uni korjasi nopeasti eikä loppupäivästä ole enää raportoitavaa. Syytän ilmastoa väsytyksestä.

Ei kommentteja: