lauantai 16. elokuuta 2008

Päivä 16 Matka New Orleanssiin

Heräsin varhain hieman kamala maku suussa. Tekaisin kahvin kuvatusta joka ei auttanut. Vessani lattiallakin teki kuolemaa elämäni toinen torakka.

Oli varmaan ollut kanssa yö juoksulla. En voinut auttaa sitä joten otin viimeisen olueni ja suoritin päivän punnerrukset. Sitten oli aika testata New Yorkista ostettua karvanpoisto ainetta. En ilmeisesti jättänyt tököttiä kohteeseen tarpeeksi pitkäksi aikaa sillä tulos oli varsin vaihtelevan tasoinen. Pois peseminenkin oli hankalaa polvillaan kylpyammeen raanan alla kun en osannut vieläkään pistää suihkua päälle.

Sitten olikin aika lähteä liikenteeseen hyvästelemään Atlantaa. Suuntasimme paikalliseen beverly hilssiin jossa bongasimme atlantan vastineen Plevnalle. Söin luuttoman kananrinnan salaatin ja perunamuusin kera. Juomaksi Iron jotain Stout ja Sweet Magnolia Ale. Toisen unohtivat laskuttaa. Tippasimme syyllisyyden tunnosta hyvin. Paikka oli siis joku brewery jotain. Hyvästelimme Annen ja lähdimme Jameksen kanssa ajamaan kohti New Orleanssia. Oli ihan tautisen kuuma.
Jälkkärinä breweryssä vedettiin chocolate exctacy.

Taustalla Annen tissit
Viimeiset tunnelmat Atlantasta..

Jalankulkijoita ei mietitä budjeteissa =D

Autoilu kesti 8h tuntia + tauot. Pysähdyimme ensimmäiselle tankille ja tyhjennykselle Montgomeryssä joka on Alabaman pääkaupunki. Pieni rupinen kylä. Seuraava etappi oli Mobile. Vielä pienempi ja en ole varma mutta tuntui, että vähän Katriinan raiskaama pikkukaupunki.

Pääkatu oli kuitenkin virkeä ja siisti joten päätimme käydä pistäytymässä paikallisessa osteribaarissa. Tilasimme juomat ja super sample platterin jossa oli katkarapua,kanaa ja ostereita friteerattuna. Tautisen hyvää. Elämäni ensimmmäinen osteri siis syöty. Pitää raakana käydä vielä hulauttamassa, mutta hyvä näinkin. Sitten tankin kautta matkaa jatkamaan. Matkalla vaihdoimme jo moneen kertaan kuunnellut levyt radion tarjontaan. Kuuntelimme kaikkea honky tonkista kantriin ja parhaisiin jeesus rockeihin. Alabamassa oli tähän astisen matkan paras kuntoiset tiet jota oli ilo ajella. Muutenkin vaikuttavia silta rakennelmia oli pykätty laajojen räme,joki ja suo alueiden ylle. Hassua ajella puun latvojen korkeudella.

4 kaistaa pitkän matkaa joen yllä rämeen keskellä.
Rekka ojassa.

Alabama


Minua alkoi jo kovasti nukuttaa kun pääsimme vihdoin perille New Orleanssiin.

Täällä on ihan pirusti autoja, mutta parkkipaikkoja vastaavasti ei. Ensimmäseksi yöksi jätimme auton hotellin omaan parkkiin hintaan 28$. Hotelli on siisti ja täällä haisee niinkuin joka huoneeseen olisi Mirkkutädin virontuliais hajuvedet lotrattu. Mutta sillain hyvällä tavalla hieman erikoiselle. Rikollisuutta täällä on kuulemma paljon siksipä meillä on oma kassakaappi vorojen varalta.

Hyvä niin sillä huoneemme on ensimmäisessä kerroksessa ja aivan kadun vieressä. Omassakin huoneessamme haisi voimakkaasti kukkaiselle jollekin.

Täällä pitäsi kolme yötä lepäillä. Nyt väsyttää ihan simona enkä varmaankaan lähde enään baariin vaikka James kärttää.

2 kommenttia:

Jari Hietaniemi kirjoitti...

Onpas kodikas hotellihuone, mutta että EI PARISÄNKYÄ?! Mitäs reissaamista tuo tuollainen on? Mitä teet kun yöllä pelottaa tai tulee kylmä. Kenen kainaloon käpertyä, kun joutuu nukkumaan yksin omassa pikku punkassaan. Huoh..

VapaaHerra kirjoitti...

niin meillä on 2 queen size bediä (nimi enne?) vaikka yksikin olisi riittänyt.