perjantai 15. elokuuta 2008

Päivä 15 humppatikeu

Retkikuntamme ei ollut vieläkään saanut selville mekanismia millä suihkusta saa vettä ulos joten suoritin ammeessa eräänlaisen rukousasento tukan pesun ja lilluttelin tovin kosketellen itseäni ja ajatellen rakkaimpaani. Pistin uudet walmart kalsarit jalkaan ja puin farkut sekä kotkan (nimi muutettu) lahjoittaman kauluspaidan päälle. Lampsin Jameksen kämppään jossa tuli kommenttia paitani ryppyisyydestä joten se silitettiin kuin myös hiukseni. Oluita kului 5 kappaletta. Hain autosta pihdit ja sinne unohtuneen suklaa leivoksen ettei joutuisi maksamaan jälkikäteen hajun poistosta. Ehjäsin edellis iltana rikkoutuneen pullonavaajani ja sitten oltiinkin jo valmiita päivän koitoksiin.

Ulkona oli taas aivan helvetillisen kuuma ja kaikkia harmitti. Itselläni oli aika mukava fiilis. Hoodissa tovin lampsittuamme menimme läheiseen meksikolaiseen syömään. Aterian loppupuolella minua neuvottiin juomaan myös vettä joten tein töitä käskettyä. Yritin kuroa pilliä suuhuni tuloksella että vettä kaatui pöydälle eteeni. Anne nauroi niin että lopulta oksensi.

Kävelimme keskustaan ja otimme tuopposet hard rock cafeessa joka oli melkoisen kuiva mesta ja aikas täynnä. Jatkoimme läheiselle ostarille. Zoomailin hopea koruja mahdollista ostoa varten (hopea on mun lemppari), mutta päätin jättää hilut vielä ostamatta. Jameksella ja kumppanilla taas kesti joten menin vieressä sijaitsevaan kellari kapakkaan kaatamaan. 3 tuoppia ja paria pissaa myöhemmin lähdimme pois ja tulimme samalla taksilla hotellille kuin eilenkin. Aika mitään sanomaton päivä. Vielä. Nyt uutta matoa koukkuun ja toinen yritys hotellipileille.
Tässä random kuva cosmolle

kek

Ei kommentteja: